Wie ik ben

Mijn naam is Kirsten en ik maak met veel passie en vakmanschap producten van Marquetry. Onder het kopje Atelier leg ik uit wat dit precies inhoudt.

In 2007 ben ik na de kunstacademie terecht gekomen bij een fineerbedrijf in Brabant. Samen met een collega ben ik de lasersnijder die daar stond gaan ontdekken. Na heel veel vallen en opstaan hebben wij de mooiste projecten van ingelegd fineer gemaakt voor de luxe jachtbouw. Deze producten hebben hun weg gevonden over de hele wereld!

Na jaren in loondienst heb ik in de zomer van 2022 de stap gezet om mijn droom waar te maken: een eigen bedrijf.  Ik heb een eigen lasersnijder gekocht. Daarmee zet ik nu mijn eigen ontwerpen om in zelf ontworpen lampenkappen en (bijzet)tafels van fineer.

Na het in elkaar zetten van de eerste lampenkap was het resultaat nog mooier dan ik had durven dromen. Het effect van licht als het door hout schijnt, is geweldig!

Dit geeft mij enorm veel inspiratie om deze nieuwe toepassing van marquetry verder te ontwikkelen. Ik wil nog veel meer duurzame en unieke lampenkappen maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem vooral een kijkje in mijn webshop of kom langs in mijn atelier en winkel in de binnenstad van Culemborg!